keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Vauhtivuodet


Vihdoin alkaa tuntumaan siltä, että pääsee kuntoon joku päivä.. mulla oli toissa viikolla paha nielutulehdus ja äänikin oli melkein kokonaan poissa ja en päässyt edes töihin koko viikolla.. no, viime viikon olinkin töissä kunnes lauantaina pamahti taas 38 asteen kuume.. no, toinen antibioottikuuri menossa ja nyt alkaa tuntumaan, että jääkin henkiin :). Siinä myös syy ettei tänne ole tullut mitään muutamaan päivään.

Pari iltaa olen viihtynyt Vauhtivuodet -leiskan parissa.. Vauhtivuodet kertovat lastemme ensimmäisistä vuosista ja mitä niihin mahtui heidän välillään.. eli tunnetusti paljon naurua, itkua, riitelyä, hölmöjä juttuja ja älyn väläyksiä.. oikeita ällejä ja tällejä :).

Ihan pohjakartonkina käytetty Bazzillin Dotted Swiss kartonkia. Silhouettella leikattu 12"x12" kokoisia kuvioarkkeja sekä kraftille että kuviopaperille. Tämän jälkeen olen liimaillut kuvioita satunnaisesti ja nostanut joitakin niistä 3D-tarroilla. Cameolla myös leikattu vinyyliin otsikko.
Gessolla tehty pohja journalingille. Päälle heitin vielä Distressin kohojauhetta ja sulatin sen kuumailmapuhaltimella. Nappi Stash Panachen. Tykkäsin tehdä sivua ja oli hauskaa kaivaa kuvia vähän syvemmältä arkistoista :).


2 kommenttia:

  1. Upea leiska, vaikka en varsinaisesti skräppääjä itse olekaan. Mutta se ei estä ihailemasta muiden upeita tuotoksia ,kuten tämä on.
    Tämä leiska saa muuten himoitsemaan entistä enemmän Cameota...
    jaleiskan ideaa voisin itse kuvitella soveltavani esimerkiksi johonkin syntymäpäiväkorttiin... visiot lähtivät heti hyrräämään :)

    VastaaPoista
  2. Wau, hieno sivu! Ihanan paljon pikkukuvia!

    VastaaPoista