perjantai 5. lokakuuta 2012

Rrräääyh... hurrrrjat Origami kirjanmerkit

Viime viikko meni työkiireiden parissa ja perjantaina-lauantaina maalasin työhuoneen uuteen kuosiin.. johan mun puna-valkoinen kausi kestikin pari vuotta :).. No, nyt ollaan sitten raikkaassa turkoosi-valkoisessa. Tykkään! Huoneesta toisella kertaa enemmän.

Tämä viikko ollaankin oltu sängynpohjalla flunssassa ja angiinassa. Töitä on tosin ollu pakko tehdä, mutta puhumista olen koittanut välttää..

Mutta sitten asiaan :).. Pinterestistä löytää aina kaikkea kivaa ja tätä vinkkiä olen miettinyt niin useasti, että nyt piti itsekin testata.. Pinterestiin tämä on poimittu jostain Japanilaisesta blogista, mutta pinnaillessa alkuperäinen linkki oli hukkunut. Työohjeet voi käydä kurkkaamassa tästä

Todella nopea tehdä ja pohjaan ei käytetä ollenkaan liimoja vaan 6"x6" arkki pelkästään taitellaan.

Tämä kuva siis Pinterestistä/yllä olevan linkin takaa. Omat versioni.. Ensin tein vihreän monsterin ja sitten katsoin, että "hmmmm" tuo silmien asentohan tuo mieleen jonkun tutun hahmon :).. ja sitä se ajatus sitten lähti eli Angry Bird pääsi myös mukaan..


Tärkeitä vinkkejä tekemiseen:

* Käytä ohuehkoa kartonkia pohjaan.
* Tee nuuttaukset kunnolla käyttämällä esim. taittoluuta
* Koska tuo koko merkki jää kirjan väliin ei kannata käyttää korkeita koristeita (=> litistyvät)

Nämä pääsi kyllä mun askartelulistalle jatkossakin ja voin jo kuvitella, että lasten kavereillekin näitä eksyy synttärilahjojen mukana. 

Aikuisempaan makuun toi tehdä kuviopapereilla ja leimata tai kirjoittaa mm. mietelauseen tai runon tuohon "kansiosaan". 


6 kommenttia:

 1. voi waude!!! tosi mageita kirjanmerkkejä!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin :).. näitä pitää varmaan vääntää muutama varalle.

   Poista
 2. Aivan mahtava idea ja hieno toteutus! Meillä tykättäisiin kyllä tällaisista vihaisista linnuista satukirjan kirjanmerkkinä!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista