lauantai 22. syyskuuta 2012

Uusi lelu


Mä olen niiiiiin täpinöissäni. Olin jo pitkään haaveillut Silhouette Cameosta ja nyt sain niin hyvällä tarjouksella sen itselleni hommattua etten voinut passata ja niinpä laite rantautui kotiin keskiviikkona.
Hetihän se piti lyödä koneeseen kiinni ja onneksi olin katsonut Emmon tekemän videon sekä mukana tulleen DVD:n, joten käyttöönotto sujui nopsasti :).

Ensimmäisenä tietenkin kävin tuhlaamassa $10:n lahjakortin. Ostin rasioita, labeleita ja kuvioita. Melkeinpä kaikki tuotteet maksaa yhden dollarin. Ja sitten ei muuta kuin testaamaan.

Ensin tein rusetin. Koko on n. 15 x 4cm (maksimikoko) eli aikasta muhkea :). Tämähän sopii vaikka lahjapaketin päälle.

No.. nälkä kasvoi syödessä ja seuraavaksi tein joulukortin. Eli Cameolla leikkasin hiutaleen pois korttipohjasta (käytin valmista 14,5 x 14,5cm korttipohjaa). Sitten ei muuta kuin sisäosaan tummansininen kartonki, kanteen Glimmer Mistiä ja Stampendouksen leimasimella ja Distress Inkin "Faded Jeans" musteella teksti. Nopsa kortti oli valmis..Rasiat poltteli myös ja kun joulukin on tulossa ja tuikkuja silmällä pitäen ostin pitkulaisen rasian. Tähän sopii neljä tuikkua.


Siis olen aivan myyty! Mikä parasta ohjelma skaalaa KAIKKI haluamani kuviot, tekstit, rasiat jne.. juuri siihen kokoon kuin tarvitsen (kunhan maksimi koko jää leikkuualusta 12" x 12" sisälle :)).

Enää ei tarvitse miettiä minkä kokoisia stansseja löytyy ja askarreltava niiden mukaan vaan voin tehdä juuri sellaisia juttuja kun haluan ja tarvitsen.

Suomessa laitetta tuo maahan Askartelu Amalia. Hintaa laitteella on 399e. 

Saattaa kuulostaa korkealta hinta, mutta jos mietit, että Bigshot tai Cuttis maksaa noin 100e ja lopuilla 300 eurolla saat karkeasti noin 13-30 eri stanssisettiä (setin hinta esim. Spellbindersilla 23e). Toki edullisimpien valmistajien tuotteita enemmän (halvimmat about 10e). Silhouetessä tuotteet on n. 0,99 dollaria eli jos Sizzixin rasia stanssi maksaa 39e niin onhan siinä selvä säästö jos saat saman tuotteen dollarilla :).. mm. tuo yllä oleva rasia oli dollarin.

Itse ainakin ajattelen niin, että mieluummin maksan isomman aloituskustannuksen jos käyttö tämän jälkeen on edullisempaa. Pidän suurena plussana juuri tuo skaalattavuutta ja että voi käyttää isoa arkkia (12"x12"). Itse en laske Bigshotin materiaalien suuremmalle käyttövalikoimalle hirveästi plussaa, koska 90%:sesti käytän laitetta erilaisille papereille. Välillä mm. huopaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti