maanantai 24. syyskuuta 2012

Silhouette Cameon testaukset jatkuu

Kone se runksuttaa tuossa melkeinpä jatkuvalla syötöllä :).. Joten näitä postauksia tulee sitten nyt tähän liittyen varmasti lähiaikoina suurin osa :).. Sorry :).

Juuri kun edellisessä SC postauksessa mainostin kuvioiden skaalattavuutta tein sitten lumihiutaletta hyödyntäen toisenkin jouluisen kortin. Leikattu siis valmiiseen korttipohjaan. Leikkauksen jälkeen laitoin korttipohjan sisäosaan sinisen kartongin, pintaan Glimmer Mistiä ja Distress Staineja & musteita hyödyntäen tuli "pakkaskortti". Eli aiemmassa mallissa lumihiutaleen koko oli noin 5 cm ja tässä taas vastaavasti 15 cm. Ihanaa!!No, koska rasia oli ihan ykkönen päätin yhdistää rasiamallin ja lisäsin studio ohjelmassa siihen vielä kanteen tekstin ja sitten ei muuta kuin leikkaamaan (teksti on siis leikattu kartongista pois, ei liimattu kirjaimilla päälle). Eli halutessani olisin voinut vaikka joka reunaan tehdä erilaisia kuvioita tai tekstiä ja kaikki yhdellä tulostuksella. Kätevää eikö totta!?
Punainen boordi tehty Marthan leikkurilla ja lisäsin punaisen kartongin kannen alapuolelle niin, että teksti erottuu paremmin ja tulee vähän jouluinen tunnelta.Ja sitten tämän postauksen viimeiseen tuotokseen..
Ostin Silhouette shopista myös Labeleita (ne ovat nuo alla kuvassa vaaleanpunaiset kaksi osaa). Pakettiin kuului kolme erilaista ja hinta oli yhden dollarin :).
"Kumitin" kaksi ylimääräistä studiossa pois ja näin ei tulostunut kuin yksi ainoa mitä halusin.
Lisäsin leikkuualustalle kahta eri väristä kartonkia.. niin ja pienenpään osaan lisäsin taas tekstin jonka kone leikkasi pois. Sitten vaan tekstin taakse valkoinen kartonki ja todella helppo kortti kasassa.


Mikä parasta.. kun olet tehnyt mieleisesi kokonaisuuden saat tallenettua ne niin, että ei tarvitse aloittaa alusta aina mittaamisia ja muita mahdollisia muutoksia..

Huomenna tuleekin sitten ehdoton suosikkini tämän hetkisistä kokeiluista... siis niiiiiiiiiin shabbyä että :)

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus taas :) Voiko laitteella leikata ihan tavallista kontaktimuovia? sapluunamuovia? creapopia?

  VastaaPoista
 2. Upeita tekeleitä.... Blogissani on sinulle jotain (ei ole pakko jatkaa ;D)

  VastaaPoista
 3. Carola: kontaktimuovi ja piirtoheitin kalvot meni hyvin, kun niitä itsekin halusin hyödyntää sapluunoiksi/maskeiksi. Crea poppia mulla ei ole, joten en pääse testaamaan. Kannattaa varmistaa Miralta sen osalta.
  Jehko: kiitos tunnustuksesta. Lämmitti mieltä!

  VastaaPoista