sunnuntai 12. elokuuta 2012

Pinterestistä poimittua: Kynttilälyhty

Jos joku ei vielä ole Pinterestissä niin en tiedä suosittelenko menemäänkään, koska paikka on aika koukuttava :). Mutta mikä parasta saat takuuvarmasti ideoita ja mm. blogeja seurattavaksi.

Päivän poiminnaksi nostan omista suosikeistani näin syksyn ja tulevan pimeyden inspiraatioksi Eighteen25 -blogista löydetyn idean. PS kannattaa muuten kurkata ko. blogin sisälle. Löytyy ideoita ihan joka lähtöön.

Ainakin minusta on tuntunut nyt viikon verran, että syksy on tulossa: yöt ja aamut ovat kirpeitä ja edes tuo 19 astetta ei tullu enää lämpimältä :(. Syksyltä odotan eniten ehkä kynttilöitä ja senpä vuoksi jaan tämän kuvan myös teille :).

Autumn is coming.. or should I say winter is coming :) (I´m huge fan of Game of Thrones).
This week pick from Pinterest is very easy to do. If you don´t know Eighteen25 blog already I highly recommend that you visit there. It is full of inspiration! 


Kiva kun kävit ja tervetuloa uudelleen.
Thanks for visiting and welcome again.

Nana

2 kommenttia:

  1. o/ Tunnustan, olen täydellisen koukussa pinterestiin. Mikä ihana paikka. Mutta mistä löytää se aika kokeilla niitä kaikkia ideoita?!

    VastaaPoista
  2. Niinpä.. pinnaillessa tulee se fiilis että tota on PAKKO kokeilla kunnes huomaa ettei aikaa ole ihan kaikkeen :).. no, ehkä se on sitten vaan sitä silmänruokaa :)

    VastaaPoista