lauantai 11. elokuuta 2012

Lauantain "normiaamu"

Viikko jälleen vierähtänyt.. vielä vähän aikaa ja sitten toivottavasti jää aikaa vähän enemmän omaankin "harrastamiseen" :).

Tämän viikkoisessa Digi Daresissa oli teemana juuri nyt -lista. Mukana myös muutama muu määritelty elementti. Olipahan jotenkin haastava.. mutta niinhän sen pitääkin olla :). Kaksi aiempaa on ollut kuin mulle tehtyjä ja mulla on ollut heti pasmat selvät :). Mutta, että juuri nyt... siis mitä kuvia.. mietin pitkään ottaisinko ulkoa vaan maisema kuvan, mutta sitten päätinkin napsasta perheestämme kuvat aamupuuhissa :). Ja siitä syntyi sitten meidän "normilauantaiaamun" leiska: minä koneella skräppäämässä ja tarkastamassa meilejä, Hate treenaamassa, lapset katsoo Pikku Kakkosta ja Ottis-pottis nukkuu lattialla :).

What a challenge.. This weeks The Digi Dares was hard! It took almost half an hour to decide what picture to use. Then I decided to take snapshots from my family: Children were watching tv/iPad, my husband was training and I´m with my computer (doing The Digi Dares :)). This is like normal Saturday morning for us :). Title: Saturday.Käytetyt Kitit / Credits: Shabby Princess - Clementine & Gracie


1 kommentti:

  1. Love the color choice! So beautiful! Thanks for playing along with the Digi Dare this week!
    xoxo

    VastaaPoista