perjantai 24. elokuuta 2012

Intohimoilemassa koko viikonlopun


Heinäkuusta lähtien on päässyt koko ajan hokemaan, että "se oli nyt viimeinen.." Ensin se oli viimeiset kesäalet, viimeiset tukkutilaukset, loppuunmyynti, viimeinen tuote, viimeinen pakkaustarvike jne... No, nyt se olisi sitten vuorossa viimeiset messut!

Aika epätodelliselta tuntui hakea varaston rippeet tiistaina Kuhmoisista ja huomata, että autossa oli ainoastaan 5 pienehköä laatikkoa messuja varten! Auto kyllä oli täynnä, koska kaikkea muuta "sälää" riitti mukavasti.

Tänään olenkin sitten pakannut tavaroita autoon viikonloppua varten ja näin vähän ei ole ollut  tavaraa edes aloittaessani yrityksen viisi vuotta sitten :). Tavarat olisi mahtunut takapenkille :). No, sainpa sitten hyvän syyn käydä omia kamojakin läpi ja sieltä kyllä lähteekin mukavasti tavaraa mukaan. Täytyy myös sanoa, että valmistautuminen on mennyt normaalia helpommin ja ei ole paljon "ressiä" pukannut. Normaalisti sitä aina miettii viimeisen viikon mitä ottaa mukaan ja kerkeääkö kaikki tulla tukusta ja miten kaiken saa sopimaan autoon. Muutoinkin messut on ollut aikamoista järjestelyä, kun on kaksi pientä lasta ja koira => hoitopaikkoja ja hoitajien värväämistä.

Mutta huomenna nähdään kaikki Intohimoiset Askartelijat :). Minä ainakin odotan tapahtumaa innolla! Eli tapaamisiin Suvilahden Kattilahallissa.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kivaa tosiaan oli, vaikka sunnuntai menikin suureksi osaksi ohi koiran sairastumisen vuoksi :(.

      Poista