sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Huomio Cameon omistajat..

Lupailin tuossa aiemmin laittavani suorastaan mielenräjäyttävän videon Cameon omistajille :). No, tässä se on..

Tähän asti olen hyvin pitkälle kokeillut leikkailla kuvioita eri juttuihin, tehnyt korttipohjia ja erilaisia rasioita ja kulhoja, taskuja jne.. mutta nyt saa koneen käyttöön taas ihan uudella tavalla.. Olen siirtänyt Cameon kirjastoon omia digituotteita ja printtaillut niitä. Täytyy sanoa, että tämä kyllä toimii..10 kommenttia:

 1. Kiitos Nana... Mun pitää varmaan kaivaa se Cameo laatikosta... Toivottavasti siellä on laitekin... en ole vielä meinaan edes tarkistanut sisältöä. toukokuusta siis on ollut odottamassa, että sen saisin laatikosta. Koko ajan vaan tulee kiireellisempiä asioita eteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäiskö mun tulla auttamaan kaivamisessa ja asentamisessa ;). "pienen" käyttöopastuksenkin voin antaa :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, täytyy katsoa paremmalla ajalla! Mä olen käyttänyt Cameota taustojen tekemiseen ja otsikoiden leikkaamiseen. Kovin montaa projektia en sillä ole vielä tehnyt. Koneella istuminen on minulle skräppäämisen yhteydessä vieraampaa ja harvoin skräppäysinspiraation iskiessä edes muistan koko laitetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla kyllä laite on mielessä koko ajan :). Mm. Project lifeen hyödynnän paljon laitetta. Tämä klippi oli mulle ainakin siinä mielessä hyvä, että Cameoon voi siirtää omia digimateriaaleja ja rakentaa printattavia elementtejä eli leikkauksen lisäksi koneella voi tehdä muutakin :).

   Poista
 3. Kiitos hyvästä videolinkistä :) Vielä ei ole itse laitetta, mutta harkinnassa on ja jo kesällä otin tuon ohjelman koneelleni. Pitäisi myös muistaa ekrätä niitä viikon ilmaisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :). Muhun se teki niin lähtemättömän vaikutuksen :). Kannattaa toki kerätä freebietkin, mutta onneksi mallienkin hinnat on alle dollarin :). Puolen vuoden aikana on tullut ostettua useampi kymmen malleja :).

   Poista
 4. Jonkinlaista "potkua" peruksille mä kyllä kaipaisin. Mun pitäisi varmaan ensiksi "päivittää" mun vanha läppäri, jotta voisin pitää sitä Cameokoneena, kun Cameo ei mahdun mun tietsikkapöydälleni. Ensiksi pitää saada noi muutama kiireellinen projekti pois... Oliskohan sitten aikaa. Nyt pitää opetella kieltäytymään tietyistä jutuista ja alkaa keskittyä olennaiseen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset, tämä täytyy ottaa käyttöön myös! Itse olen kovin kiintynyt Cameooni, vaikken hirveästi ole ehtinyt tehdä, nyt toivon mukaan askarteluaikaakin taas enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu.. en vaihtaisi itse enää pois :). Tulee mietittyä aina askarteluissa, että miten Cameota voisi hyödyntää. Aika tuntuu kyllä olevan täälläkin kortilla :).

   Poista
 6. Pitää varmaan laittaa tämä laite jollekin lahjatoivelistalle! Erityisesti nuo tekstit kiinnostavat. Onko laitteessa/ohjelmassa monipuolinen fonttivalikoima?

  VastaaPoista