maanantai 5. marraskuuta 2012

Valmistautumista Project Lifeen v. 2013

Olikin aika upea postipäivä tänään! Ennakkotilaamani Project Life tuotteet saapuivat.

Eu-alueella tuotteita saa Inner Circlen kautta. Postikulut olivat noin 25e. Kasasin omaan pakettiini kansion (olisi pitänyt saman tien tilata kaksi niin olisi saanut tuon 2011:n samanlaiseen mappiin), ison muovitaskupakkauksen (60 muovitaskua, 12" x 12"), erikoismuovitaskupakkauksen (10 eri kokoista taskua) sekä ns. core pakkauksen ihanasta Clementinestä.. Parannusta viime kertaiseen pakettiin on mielestäni se, että nuo lippu-lapperot ovat kaksipuoleisia. 

Tokihan tämän voi tehdä ihan normi-kansioon omilla materiaaleilla. Itse hyödynsin ja varmaan nytkin silppulaatikkoni tähteitä.

 Sormet taas syyhyää.... tulisipa jo uusi vuosi :).


PS kiinnostaako nähdä vuoden 2011 kansio? Jos halukkaita näkijöitä on niin voin kuvata videoklipin kokonaisuudesta (helpompi varmaan klippi muodossa esitellä kuin kuva kuvalta :)).

7 kommenttia:

 1. Mua kiinnostaa nähdä vuoden 2011 kansio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No laitetaanpas tulemaan lähiaikoina :)

   Poista
 2. Haluan nähdä!!! Minäkin tilasin, tosin vain taskuja ja taskuja ja taskuja. Ja muistaakseni blankkoja kortteja. Ja pakettia on yritetty tuoda kotiin jo kahtena päivänä, mutta ei täällä ole ketään puolilta päivin... Ehkä vihdoin huomenna saan omani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostan esittelyn jossain muodossa tässä lähiaikoina. oletkin jo saanut pakettisi.. JEEE!

   Poista
 3. Kyllä vain kiinnostaa! Näistä ei saa tarpeekseen ja jokainen vastaantullut project life on antanut tosi paljon uusia ideoita!
  Minullakin on ollut mielessä että tekisin videon omasta tämänvuoden projektistani, sillä se on ainakin ihan erilainen kuin muut näkemäni Project lifet..

  Voi harmi kun kaikki ovat jo ennättäneet tilata omansa, minä olisin niin mielelläni osallistunut jonkun kanssa kimppaan kun tuntuisi vähän hassulta maksaa 25 euron postikulut kun tarvitsisin vain paketin journaling kortteja. Kimpassa olisi ollut kohtuullisemmat postikulut kun molemmat olisivat maksaneet puolet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa huudella FB:ssä skräppäysryhmässä, josko joku on vielä tilaamassa. Olen itse katsomassa omia tuotteita läpi ja voi olla, että jotain tulee myyntiin ko. ryhmään ;). Nimenomaan noita journaling-kortteja tulossa aiemmasta paketista (turquoise). Mulla jäi niitä niin paljon yli viime kerralta :).

   Poista
 4. Paljo toi koko homma tuli sit maksaa sulle, postikulut mukaan lukien?

  VastaaPoista