sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Pinterestistä poimittua: Project Life


Tein vuonna 2011 Project Lifen.. vuoden jälkeen oli todella onnistunut olo ja matkan varrella välillä ahdisti kun projekti laahasi kuusikin viikkoa jäljessä. Vuoden päätteeksi (eli tämän vuoden alussa) totesin, että heti en ko. projektia tee uudelleen, saatikka että tekisin "manuaalisena". Projektiahan voi tehdä suoraan digipohjalle ja tilata valmiin kirjan. Tällaista työtä olen ihastellut mm. lehtipöllön blogissa.

No, niinhän siinä sitten kävi, että aloin suunnittelemaan kesällä, että josko kuitenkin aloittaisin taas ensi vuoden vaihteessa ja jälleen kerran manuaalisena.. hamstrasin erilaisia muovitaskuja ja tilasinpa myös Scrapbook Inner Circleltä uusien kittien osia. Ko. paikasta saa ostettua myös kokonaisia kittejä jos ei halua kasailla pakettia itse.

No, nyt tullaan sitten Pinterestin ihanuuksiin.. eli Pinterestistä löytyy kaikkea ihanaa Project Lifeen ja olenkin kasannut kesästä saakka omaa suosikkimateriaali kansiota

Oletko sinä tekemässä ensi vuonna PL:ää? Viime vuonnakin oli kiva seurata muiden projekteja.. 


3 kommenttia:

 1. Tein 2011 valmiin kitin kanssa. Tänä vuonna 2012 sitten ostin normaaleja taskusivuja (niitä missä 6 10x15cm kohtaa taskuille). Ja sillä on menty. Äsken tilasin sitten kasan "oikeita" Project Life-taskuja ja niitä ihan valkoisia kortteja ja niillä on tarkoitus ensi vuosi pärjätä. Jostain syystä en niitä valmiiden kittien kortteja oikein osaa käyttää, joten en viitsinyt niihin tuhlata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa tilasin erilaisia taskuja.. tosin mulla oli niitä jemmattu jo muutenkin loppukeväästä :). Mä en voinu vastustaa Clementineä :).. ehkä kuitenkin teen niin, että käyn tilatut tuotteet läpi ja mitä en oikeasti tarvitse niin myyn ne pois :). Mä käytin aika paljon silloin jämälaatikon papereita ja omia koristeita ja varmaan samalla mennään nytkin. Ehkä digipuoli tulee ensi vuonna vahvemmin mukaan.. innolla kuitenkin odotan!

   Poista
  2. Mua kiinnosti myös Clementine, mutten raaskinut tilata kokonaista kittiä.

   Poista